Het weer in het Rensenpark

29

Stadstheater

https://adevents.nl/stadstheater/

Het Stadstheater biedt plaats voor 60 tot 80 personen en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld workshops, presentaties, filmavonden en optredens. De theaterzaal heeft een podium met een uitstekende geluidsinstallatie, regelbare theaterlampen en een groot elektrisch beamerscherm. Verder heeft het theater een ruime hal met bar, een zitgedeelte en een aparte keuken. In het gebouw zijn drie toiletten en het is rolstoel toegankelijk. Je kunt het theater per dagdeel of dag huren.

Rondleidingen

Adevents geeft ook rondleidingen in de voormalige dierentuin. Een professionele gids laat je de geschiedenis van het Noorderdierenpark opnieuw beleven. Je hoort wat was en wat is, kunt een kijkje nemen achter de schermen en komt op plekken waar je nog nooit bent geweest. Ook maak je kennis met de nieuwe creatieve bewoners van het Rensenpark.

Evenementen

Vanuit het Stadstheater biedt Adevents ook diverse workshops aan. Daarbij kun je onder andere denken aan een steptocht, spelen op didgeridoo, djembé of olievaten, theatersport, tapasworkshop, boogschieten of een Top 2000 pub quiz. Meer informatie vind je op de site van Adevents.

 

Contactgegevens

Sterrenkamp 43, Emmen
Postadres Parallelweg 1, 7822 GL Emmen

Openingstijden

Op afspraak