Het weer in het Rensenpark

29

Theehuis Twessers

https://www.twessers.nl/nl/

Kom genieten van een heerlijke high tea, picknick, lunch of een kannetje thee of koffie met een heerlijk huisgemaakt gebakje in het prachtige Rensenpark! Engelse theehuis Twessers staat voor kwaliteit en gezelligheid. Twessers werkt zoveel mogelijk met biologische producten en haalt de producten bij lokale leveranciers. Al de taarten, scones en brood zijn altijd vers en op ambachtelijke wijze bereid. Niet alleen de producten zijn met oog voor detail gemaakt, ook het theehuis zelf is met veel aandacht ingericht en ingericht in een echte Engelse stijl met rozenprints en lichtroze kleuren. Alle heerlijkheden worden geserveerd in prachtig romantisch servies.

Workshops

Bij Engels theehuis Twessers kun je naast lekker eten ook terecht voor interactieve en creatieve workshops in samenwerking met andere partijen in het Rensenpark. Twessers kan zo een dagvullend programma bieden voor bijvoorbeeld een teambuilding of bedrijfsuitje. Ook voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag, familie- of vrijgezellenfeest en babyshower ben je van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden!

Project voor jongeren van Pro Emmen

Theehuis Twessers is een project voor jongeren van Pro Emmen. Het biedt deze jongeren een kans om in een beschutte werkomgeving te leren en werkervaring op te doen in de horeca zodat ze  meer kans maken op de arbeidsmarkt. De jongeren die de horeca opleiding van Pro Emmen hebben gevolgd, vallen nu vaak tussen wal en schip en worden ook wel ‘Twessers’ genoemd, ‘Tussen-wal-en-schippers’.Twessers is  M.V.O. gecertificeerd (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer).

Contactgegevens

Minister Kanstraat 64
7811 GR, Emmen

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag10.00 - 17.00
  • Donderdag10.00 - 17.00
  • Vrijdag10.00 - 17.00
  • Zaterdag10.00 - 17.00
  • Zondag10.00 - 17.00